Chia Laguna Resort Village

Luxusní a velice rozlehlý hotelový komplex Chia Laguna Resort Village, situovaný na krásné Sardinii, nedaleko města Chia. K nejbližší pláži, je to pouze 80 metrů a do centra jen několik málo kilometrů.

Hotel nabízí recepci, množství barů a restaurací (včetně jedné dětské), kongresové centrum, fitness centrum, bazény, WiFi, obchody, půjčovny sportovního zboží a vlastní parkoviště. Ke službám pak patří široký výběr animačních programů, sportovní aktivity (fotbal, volejbal, fitness, jóga, aerobic, vodní sporty), pronájem kol a čtyřkolek a wellness. Dále je pro děti připraveno mnoho sportovních, i animačních aktivit.

Resort Chia Laguna Resort Village nabízí celkem 240 nových pokojů, rozdělených do několika typů. Všechny pokoje pak nejsou přímo v budově, ale jsou rozděleny do menších přilehlých domků. Všechny pokoje jsou zařízené v moderním stylu, a disponují vlastní koupelnou, LCD TV, minibarem, trezorem, individuálně regulovatelnou klimatizací. Všechny pak také mají možnost přidání přistýlky.

Classic je dvoulůžko, nabízí výhled do resortu a v některých případech i balkon. Garden má vlastní předzahrádku s posezením a Superior je prostornější. Pool má posezení s panoramatických bazénem a je blíže ke všem hotelovým aktivitám. Family Classic nabízí dvě ložnice, Family Garden pak dokonce dvě patrové ložnice a předzahrádku s posezením. Family Superior má dvě koupelny a vlastní privátní zahrádku. A na konec hosté Family Pool, mohou využívat exkluzivit v podobě přístupu do restaurace Club House a večerní atmosférické večeře v bazénu.

Snídaně je podávána ve formě bufetu a večeře ve formě tematického bufetu.

Další fotky
Chia Laguna Resort Village 1 Chia Laguna Resort Village 1 Chia Laguna Resort Village 1 Chia Laguna Resort Village 2 Chia Laguna Resort Village 2 Chia Laguna Resort Village 2 Chia Laguna Resort Village 3 Chia Laguna Resort Village 3 Chia Laguna Resort Village 3 Chia Laguna Resort Village 4 Chia Laguna Resort Village 4 Chia Laguna Resort Village 4 Chia Laguna Resort Village 5 Chia Laguna Resort Village 5 Chia Laguna Resort Village 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
17 690 Kč