Pullman Timi Ama Sardegna

Luxusní pětihvězdičkový hotel Pullman Timi Ama Sardegna, ležící 2 kilometry od velmi živého města Villasimius. Na krásnou bělostnou část, je to pak asi 500 metrů.

Hostům je k dispozici nonstop recepce, množství barů a restaurací, WiFi, cukrárna, několik bazénů (včetně brouzdaliště), noční klub, VIP klub, obchody, butiky, amfiteátr, zahradní altánky s posezením, kadeřnictví a dvě parkoviště. Ze služeb jsou pak k dispozici dětské atrakce, v podobě koutků, hřišť, bazénu a klubů (rozdělených dle věku). Dále Wellness, s vířivkami, saunami, vyhřívaným bazénem, wellness procedurami a masážemi. V neposlední řadě, je nabízeno široké množství sportovních aktivit, včetně tenisu, fotbalu, jógy, gymnastiky, strečinky, aerobiku, kickboxu a mnoha dalších. Na vyžádání a za poplatek je k dispozici cvičení s osobním trenérem, spinning, tenis nebo lekce plavání. A nakonec hotel nabízí i široké množství animačních programů.

Hotelový komplex Pullman Timi Ama Sardegna, ve třech patrech disponuje 254 pokoji, všechny mají balkon nebo terasu a jsou vybaveny sociálním zařízením a toaletou, klimatizací, televizí, minibarem, telefonem, trezorem a samozřejmě WiFi připojením. Pokoje Standard jsou dvoulůžkové a nabízejí výhled do zahrady, nebo laguny, dále pak v koupelně nabízejí pouze sprchu. Grand Standard je větší a nabízí sprchu i vanu. Classic má výhled do zahrady/laguny a možnost přidání dětské přistýlky. Superior je větší než Grand Standard. Deluxe je podobně velký jako Superior, ale nabízí větší koupelnu. Family Room nabízí více dvoulůžkových pokojů a je velmi prostorný. Premier Room, nabízí velké prostory a oddělené pokoje, dále lepší výhled, koupelnu a je lépe vybavený. Junior Suite má rohové pokoje a velmi prostornou terasu. Suite Prestige je větší, poskytuje více pokojů a luxusu a TV je téměř v každé místnosti. Family Suite Prestige, má oddělenou ložnici a pokoje, TV v každé místnosti, walk-in sprchu a je celkově velmi prostorný.

Na hotelu je polopenze. Dvě jídla denně jsou podávána v hotelové restaurace, formou bohatého bufetu. Večeře jsou zaměřeny každý večer na jiné téma.

Další fotky
Pullman Timi Ama Sardegna 1 Pullman Timi Ama Sardegna 1 Pullman Timi Ama Sardegna 1 Pullman Timi Ama Sardegna 2 Pullman Timi Ama Sardegna 2 Pullman Timi Ama Sardegna 2 Pullman Timi Ama Sardegna 3 Pullman Timi Ama Sardegna 3 Pullman Timi Ama Sardegna 3 Pullman Timi Ama Sardegna 4 Pullman Timi Ama Sardegna 4 Pullman Timi Ama Sardegna 4 Pullman Timi Ama Sardegna 5 Pullman Timi Ama Sardegna 5 Pullman Timi Ama Sardegna 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
74 390 Kč