Unahotels Naxos Beach Resort

Luxusní hotelový komplex UNAHOTELS Naxos Beach Resort, ležící v jedné z nejkrásnějších přímořských lokalit, jež Sicílie nabízí. Prosluněná pláž je od hotelu pouze 50 metrů a nejbližší centrum, plné podniků je vzdáleno asi 1,5 kilometru.

V resortu je k dispozici nonstop recepce, WiFi, množství barů a restaurací, diskotéka, kadeřnictví, několik obchodů a další. Mimo budovu jsou pak čtyři bazény, včetně plaveckých a dětských. Hostům jsou dále k dispozici tenisové kurty, posilovna, volejbal, golf a minigolf, basketbal, ping pong, aerobik a jóga. Dále je zde možné najít klub pro nejmladší.

Hotel UNAHOTELS Naxos Beach Resort nabízí ubytování v pěkných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, které disponují vlastním sociálním zařízením, klimatizací, telefonem, TV, minibarem a trezorem. Dále je k dispozici velký balkon s posezením. Za příplatek je možné ubytování v rodinném pokoji, se dvěma ložnicemi.

Hotel nabízí polopenzi, která zahrnuje dvě jídla denně formou bufetu a za příplatek je možné dokoupit plnou penzi.

Další fotky
Unahotels Naxos Beach Resort 1 Unahotels Naxos Beach Resort 2 Unahotels Naxos Beach Resort 3 Unahotels Naxos Beach Resort 4 Unahotels Naxos Beach Resort 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
39 390 Kč