Alimounda Mare

Představte si idylickou dovolenou přímo na břehu moře, kde je písčito-oblázková pláž Pigadia přímo před hotelovými dveřmi. Ubytujte se v komfortně vybaveném Hotelu Alimounda Mare, který se pyšní ideální polohou pro všechny turisty. Je doslova jen pár kroků od centra letoviska Pigadia s množstvím obchodů, restaurací a barů. Pro ty, kdo dávají přednost výletům do okolí, se nabízí možnost půjčení auta či motocyklu. Snadno dostupná je také veřejná doprava.

Hotel nabízí širokou škálu vybavení, aby zajistil komfort každému ze svých hostů. Můžete se těšit na odpočinek u moderního bazénu s oddělenou částí pro děti, kde jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma. Součástí resortu je také nonstop recepce, klimatizovaná restaurace, WiFi připojení nebo třeba konferenční prostor pro ty, kdo by chtěli spojit odpočinek s prací. A pro maximální pohodlí je zajištěno bezplatné parkování. Počítá se také s bezbariérovým výtahem.

Pokud jde o ubytování, můžete očekávat styl a komfort ve standardních pokojích s výhledem na moře, kompletně vybavených moderním nábytkem a vkusnými dekoracemi. Počítá se také s balkonem, kde si vychutnáte klidné večery s výhledem na moře. Pestrý jídelníček je připraven – nabízí se polopenze i plné penze, kde jsou tematické večery a specifické menu pro děti nebo diabetické či bezlepkové varianty stravy. A když si budete chtít zasportovat, můžete si zahrát tenis nebo vyrazit na malý výlet na kole. Za poplatek jsou dostupné i wellness služby.

Další fotky
Alimounda Mare 1 Alimounda Mare 2 Alimounda Mare 3 Alimounda Mare 4 Alimounda Mare 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
26 149 Kč