Studia Poseidon

Vila Poseidon je rozhodně skvělou volbou pro dovolenou, zvlášť pak pro rodiny s dětmi. Ubytování se nachází v idylické zahradě, kde můžete vychutnat klid a pohodu i během sezóny. Tento útulný hotel se pyšní polohou na svahu nad krásnou zátokou na pokraji letoviska Lassi. Vedle toho je obklopen dobře udržovanou zahradou s bohatou vegetací. Zajímavostí je, že přístupová cesta končí přímo u vilky, což zaručuje klidné prostředí.

Pro milovníky moře a šnorchlování jsou v blízkosti skalnaté útesy, zatímco nádherné pláže Gradakia či Mediterrane jsou v docházkové vzdálenosti. Navíc městečko Lassi nabízí taverny, kavárny a obchody, vše ve velmi dobrém dosahu. Dále můžete využít nedalekou zastávku místní dopravy.

Co se týče ubytování, vilka Poseidon nabízí dobré možnosti. Můžete vybírat mezi komfortně zařízenými prostorami, které se mohou pochlubit zastíněnými balkóny a terasami s magickým výhledem na moře a okolní krajinu. Vybavení zahrnuje kuchyni s nezbytnými přístroji, WC, koupelnu se sprchou či vanou, klimatizaci a wifi připojení. Speciálně pro rodiny jsou k dispozici apartmány s dvěma ložnicemi, zatímco páry si mohou užít intimnější studia. Pro nejmenší hosty je možné na požádání zdarma zajistit dětskou postýlku.

Stravování je zde zajištěno formou vlastního vaření, což vám dává svobodu objevovat místní gastronomii podle vlastní chuti a rozvrhu. Na blízkých plážích letoviska Lassi si můžete pronajmout slunečníky a lehátka.

Další fotky
Studia Poseidon 1 Studia Poseidon 2 Studia Poseidon 3 Studia Poseidon 4 Studia Poseidon 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 071 Kč