Sunset Studios

Prozkoumejte malebnou vesničku Lefkos, která se rozprostírá na západním pobřeží Karpathosu, přibližně 35 kilometrů od centra městečka Pigadia. Toto idylické místo, kde dříve vládli rybáři, nyní láká návštěvníky na svou poklidnou atmosféru a krásné pláže. Hlavní pláž Gialou Chorafi, lemovaná obchůdky a tavernami, přináší jemný písek a pozvolný vstup do moře, což potěší i rodiny s dětmi. V okolí najdete i další atraktivní pláže – od písečných po oblázkové, včetně vzdálenější nudistické pláže a romantické Potali Bay. Autobusy zajistí pohodlný přesun do Pigadia a nedaleko Lefkosu můžete navštívit i ostrov Sokastro s jeho archeologickými poklady.

Ubytujte se ve studiích Studia Sunset, která se nachází v klidném prostředí uprostřed zeleně a nabízí skvělý výhled na moře. Jsou přímo nad oblázkovo-písečnou pláží Frangolimnonas což je ideální pro milovníky přírody a klidných míst k relaxaci. Ve studiích je připraveno veškeré základní vybavení. Počítá se také s kuchyňským koutem, za poplatek budou k dispozici také klimatizace a trezor. Pro ty, kdo hledají klidné prostředí a panoramatické výhledy, jsou studia Sunset ideální volbou.

Připravte se na dobrodružství v řeckém stylu a užijte si všechny radosti, které vám hotel nabízí. Zažijete tradiční řeckou atmosféru, to vše jen pár kroků od nádherné pláže. Studia Sunset jsou vhodným zázemím pro objevování jižanské gastronomie a procházení obchůdků v Lefkosu. Stačí vám jen krátká procházka a budete v centru všeho dění. Pokud preferujete vlastní stravování, na pokoji máte k dispozici vybavení pro přípravu všeho, nač máte právě chuť. Také si můžete dopřát snídani či polopenzi v nedaleké taverně Small Paradise. Studia Sunset slibují hostům nezapomenutelný zážitek z dovolené v srdci autentického Řecka.

Další fotky
Sunset Studios 1 Sunset Studios 2 Sunset Studios 3 Sunset Studios 4 Sunset Studios 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 190 Kč