Kontokali Bay Resort & Spa

Představujeme Vám oblíbený resort Kontokali Bay Resort & Spa, který je situován hned vedle malebné pláže v letovisku Kontokali. Tento luxusní komplex si získal popularitu díky své poloze - z jedné strany je omýván klidnými vodami zálivu, který je favoritem pro majitele luxusních jachet, zatímco druhá strana nabízí přímý vstup k lákavým písčitým břehům Jónského moře. Ideální místo pro ty, kteří chtějí prozkoumat okolí, nabízí nenáročný pěší výlet do centra Kontokali s mnoha obchody. Pokud byste snad zatoužili po návštěvě historického města Korfu, využijte hotelového minibusu.

Komfort hostů je zajištěn rozsáhlým vybavením, které zahrnuje 259 stylových pokojů. Odpočiňte si v hale s recepcí, sledujte své oblíbené programy v televizním koutku nebo zůstaňte online díky Wi-Fi nebo internetovému kiosku. Potěší i tradiční gastronomie, kterou si užijete v hlavní restauraci, taverně nebo á la carte restauraci. Pro chvíle plné lenošení jsou hostům k dispozici venkovní i vnitřní bazény, lehátka, slunečníky zdarma a lákavé Spa centrum s saunou a masážemi. Nezapomnělo se ani na nejmenší hosty, pro které je připraveno dětské hřiště a miniklub.

Pokud jste vybíraví co se týče ubytování, budete nadšeni z pohodlných dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní koupelnu, WC a fén, pro vaše pohodlí zde naleznete také TV se satelitním příjmem, telefon a klimatizaci (za poplatek). Ke každému pokoji patří balkón nebo terasa, kde si můžete odpočinout a nasávat atmosféru místa. Ohledně stravování si můžete vybrat mezi několika variantami - od snídaně až po plnou penzi. Vše je podávané formou bufetu.

Další fotky
Kontokali Bay Resort & Spa 1 Kontokali Bay Resort & Spa 2 Kontokali Bay Resort & Spa 3 Kontokali Bay Resort & Spa 4 Kontokali Bay Resort & Spa 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
26 090 Kč