Studia Galini

Pokud hledáte klidné místo pro svou příští dovolenou, GALINI vám nabídne malebné prostředí a perfektní polohu. Tento komfortní hotel se nachází jen kousek od zálivu Potali v jižní části malebné vesničky Lefkos. Pokud toužíte po relaxaci u moře, stačí pár kroků a ocitnete se na krásné, rozlehlé pláži, kde si můžete pronajmout lehátka a slunečníky pro dokonalé lenošení. Pokud by vám snad chybělo rušnější prostředí, stačí dvacetiminutová procházka a budete uprostřed vesničky či na pláži Gialou Chorafi.

Ubytování ve vile GALINI je zárukou vysokého komfortu a krásného výhledu na moře. Každé studio, ať již v přízemí nebo v prvním patře, je kompletně vybaveno a myslí na pohodlí svých návštěvníků. Do základního vybavení patří pohodlná lůžka, praktický kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, stejně jako soukromý balkon, kde můžete zcela nerušeně pozorovat západ slunce nad mořskou hladinou. V neposlední řadě je možno za příplatek využít klimatizaci a sejf.

Stravování během vašeho pobytu zajišťuje nedaleká taverna Blue Swan, která je vzdálena pouhých 100 metrů. Hosté si zde mohou dopřát snídaně, kde nebudou chybět lákavé speciality z řecké kuchyně. Také si lze vybrat z nabídky polopenze se širokým výběrem jídel. Večerní posezení v této taverně se tak stane gurmánským zážitkem přímo pod hvězdnou oblohou.

Další fotky
Studia Galini 1 Studia Galini 2 Studia Galini 3 Studia Galini 4 Studia Galini 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 079 Kč