Louis Kerkyra Blue

Hledáte útočiště uprostřed klidné přírodní oázy na břehu azurového Středozemního moře? Louis Kerkyra Blue je tou správnou volbou pro všechny hledající relaxaci kombinovanou s pohodlím a snadným přístupem k místním lákadlům. Tento hotel se nachází v malebné zátoce jen 3 km od historického centra města Korfu, s bohatou nabídkou obchodů a zábavy ve středisku Potamos. Pohodlí zajistí také blízká autobusová zastávka, nacházející se 200 metrů od hotelu, odkud můžete snadno prozkoumávat krásy okolí.

Ubytujte se v jednom z 240 stylově zařízených pokojů, kterými Louis Kerkyra Blue disponuje. Každý pokoj je vybaven moderním komfortem, včetně vlastní koupelny s fénem, klimatizací, satelitní TV, trezorem a zařízením pro přípravu kávy či čaje. K dispozici je také lednička a vlastní balkon nebo terasa pro ten pravý dovolenkový pocit. Pro ty, kteří hledají ještě více luxusu, hotel nabízí možnost rezervace lepších kategorií za příplatek.

Stravovací služby jsou na vysoké úrovni, s all-inclusive konceptem zahrnujícím bohaté bufetové snídaně, obědy i večeře, stejně jako možnost pozdní snídaně. Pro milovníky nočního občerstvení je k dispozici večerní svačina. To vše doplněno širokým výběrem místních alkoholických a nealkoholických nápojů. A jaký by byl odpočinek bez návštěvy pláže? Hotel se pyšní přímým přístupem na písečno-oblázkovou pláž s bezplatným plážovým servisem, kde si můžete vychutnat slunce a mořský vzduch.

Další fotky
Louis Kerkyra Blue 1 Louis Kerkyra Blue 2 Louis Kerkyra Blue 3 Louis Kerkyra Blue 4 Louis Kerkyra Blue 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
29 590 Kč