Residence Iris Suite

Představujeme Vám pobyt v srdci půvabného letoviska Bibione Spiaggia, které je jako stvořené pro bezstarostnou dovolenou. Bibione Spiaggia pulsuje prázdninovým rytmem a nabízí vše od bohatého výběru restaurací, pizzerií po bary a malé obchůdky. Kromě ubytování přímo na pláži zde naleznete i klidnější villaggio, které je ideální pro rodiny s dětmi, s bazény a službou bezplatného minibusu k moři. Pro milovníky zábavy tu čeká také oblíbený lunapark a pro ty, kteří rádi poznávají nová místa, jsou tu organizované výlety do Benátek.

Ubytujte se v moderním rezidenčním komplexu Residence Iris Suite. Jde o novostavbu s malým bazénem a prosluněnou terasou na střeše, kde můžete relaxovat a užívat si sluneční paprsky. Komfortní apartmány jsou vybaveny vším potřebným pro Vaše pohodlí – klimatizací, Wi-Fi, TV/SAT i kuchyňským koutem s moderními spotřebiči. Navíc je tato residence plně přístupná i pro hosty s omezenou pohyblivostí.

Všude budete mít na dosah: ubytování je jen 460 metrů od zlatavé pláže, 700 metrů do rušného centra. Pokud s sebou vezmete i vašeho čtyřnohého přítele, oceníte také blízkost psí pláže ve vzdálenosti 2,1 km. Lunapark plný atrakcí je jen 250 metrů daleko, stejně jako útulné kavárničky a místní obchůdky, které dotvářejí atmosféru tohoto oblíbeného italského letoviska. Residence Iris Suite je ideálním místem pro Vaši letní idylku u moře.

Další fotky
Residence Iris Suite 1 Residence Iris Suite 2 Residence Iris Suite 3
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
12 910 Kč