Villa Erica

Hledáte ideální místo pro vaši rodinnou letní dovolenou? Villa Erica v Bibione Pineda, ležící uprostřed přírody, nabízí dokonalé pohodlí. Toto ubytování najdete v centru klidné oblasti, a přitom blízko pláže a obchodního centra. Jinými slovy, budete mít vše, co potřebujete, snadno dostupné.

Jestli si přejete ubytování, které splní vaše nároky na komfort a elegance, náš apartmán je ideální variantou. Je totiž vybavený moderním nábytkem, soukromou koupelnou, klimatizací, satelitní televizí a trezorem pro vaše cennosti. Dostupné je také praktické vybavení jako pračka, sušička a žehlička s žehlicí deskou.

Pro skupiny až osmi lidí je připraveno prostorné a komfortní ubytování. Máme pro vás Villa 8, luxusní byt umístěný ve dvou podlažích. Tento apartmán nabízí nejen obývací pokoj s pohodlným gaučem a komplet vybavenou kuchyň, ale i čtyři ložnice, tři koupelny s moderními sprchovými kouty a dvě ohromující terasy – jedna z nich je dokonce vybavená relaxační vířivkou. Samozřejmostí je klimatizace, která zaručí příjemný pobyt i během letních dnů.

Další fotky
Villa Erica 1 Villa Erica 2 Villa Erica 3
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
43 950 Kč