Apartmány Panda

Hledáte atraktivní místo pro vaši příští dovolenou? Apartmány Panda vás přivítají ve dvoupatrových budovách obklopených přírodou, situovaných v malebném letovisku Bibione, ve čtvrti Pineda. Jen kousek od parku a přibližně 400 metrů od zlatavé pláže můžete najít klid a odpočinek, stejně jako pravou italskou zábavu.

Každý apartmán nabízí pohodlné vybavení: klimatizaci, sejf, televizor, kuchyňský kout, vlastní koupelnu se sprchou a toaletou, a nechybí ani balkón, který poskytuje příjemné místo pro relaxaci. Pro menší skupiny je k dispozici apartmán s obývacím pokojem a manželskou ložnicí, zatímco větší rodiny ocení prostornější varianty včetně pračky.

Neváhejte využít sportovní možnosti, které letovisko Bibione nabízí. Cyklistické stezky, kolečkové brusle, minigolf, tenis a mnoho dalšího, vše doplněné o půjčovny různého sportovního vybavení. Nezapomeňte ani na báječnou písečnou pláž, vhodnou pro rodiny s dětmi, kde najdete prolézačky a skluzavky pro malé návštěvníky. A co víc, plážový servis je již zahrnut v ceně ubytování.

Další fotky
Apartmány Panda 1 Apartmány Panda 2 Apartmány Panda 3 Apartmány Panda 4 Apartmány Panda 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
3 890 Kč