Sirio & Antares

Přemýšlíte nad dovolenou u moře? Bibione Spiaggia by mohla být tím pravým místem pro váš letní odpočinek. Tato centrální část plážového letoviska je známá svou živou atmosférou, která přitahuje návštěvníky z celého světa. Pohodlí mnoha restaurací, kaváren a obchodů je na dosah ruky. Ať už hledáte ubytování přímo u pláže nebo komplexy mimo rušné centrum s bazény ideální pro rodiny s dětmi, zde jsou obě varianty k dispozici. Kromě toho můžete navštívit populární lunapark nebo se vydat na organizovaný výlet do Benátek.

Pro ty, kdo hledají pohodlí a blízkost veškerých aktivit, které Bibione nabízí, je Residence Sirio A / Antares ideální volbou. Vybavený všemi moderními potřebami – od klimatizace, přes mikrovlnnou troubu, až po balkon a soukromé parkovací stání – tento komplex nabízí útulné a praktické ubytování. Každý apartmán má své vlastní sociální zařízení a další příslušenství, které zajistí, že váš pobyt bude skutečně plný komfortu.

Co se týče polohy, Residence Sirio A / Antares se může pochlubit klidným prostředím přesto, že je situována v samém srdci letoviska. Jen pár minut chůze vás dělí od jemného písku a azurového moře, přičemž pro ty, kteří mají apartmány umístěné dál od pláže, je k dispozici bezplatný minibus. A pokud cestujete s malými dětmi, oceníte dostupnost zapůjčení dětského vybavení. I sportovně naladění hosté si přijdou na své, a to díky možnosti vypůjčení kol.

Další fotky
Sirio & Antares 1 Sirio & Antares 2 Sirio & Antares 3 Sirio & Antares 4
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
5 225 Kč