Villaggio Amalfi

Zažijte dovolenou v klidném prostředí u moře s možností procházek po malebném okolí a objevování historických památek. Bibione Lido dei Pini, což je východní část známého turistického resortu Bibione, vás láká nejen na procházky k starému majáku nedaleko ústí řeky Tagliamento, ale i na přírodní rezervace v blízkém okolí. Nechybí zde ani speciální pláž pro psy - Spiaggia di Pluto, takže si odpočinek na písečných plážích může užít celá rodina včetně vašich čtyřnohých přátel.

Ubytujte se v příjemném prostředí vilky Ville Amalfi, kde si užijete veškerý dostupný komfort. Tato dvouapartmánová vilka vám nabízí mezonetové apartmány s vlastní zahradkou na přední i zadní straně. Kromě toho je zde i pozemek s krbem pro ty, kdo preferují večerní posezení pod hvězdami. Vybavení apartmánů zahrnuje pohodlné sociální zařízení, televizi a dvě terasy, takže zde najdete pohodlí a soukromí potřebné pro perfektní odpočinek.

Ať už chcete lenošit na blízké pláži ve vzdálenosti jen několika stovek metrů, prozkoumat lokální obchody a restaurace ve středu města či vyrazit s rodinou do lunaparku, vše máte na dosah ruky. A pro milovníky pěších výletů je psí pláž Spiaggia di Pluto situována pouhých 500 metrů od vilové zástavby. Apartmány jsou ideálním místem pro rodinnou dovolenou, kde příjemné prostředí plné různých atrakcí dotváří široká nabídka místních aktivit a exkurzí.

Další fotky
Villaggio Amalfi 1 Villaggio Amalfi 2 Villaggio Amalfi 3 Villaggio Amalfi 4 Villaggio Amalfi 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
21 525 Kč