Luna

Jestli hledáte ideální místo pro relaxaci a zábavu u moře, Hotel Luna ve slunné Bibione by se mohl stát ideální destinací. Tento čtyřhvězdičkový hotel nabízí rodinnou atmosféru, poskytuje all inclusive služby a nachází se přímo v srdci letoviska. Zdejší pohodlí doplňuje blízkost pláže, která je jen 50 metrů od hotelových dveří, a termálního centra Bibione Thermae, útulné pěší zóny i různých nákupních možností.

Ubytujte se ve více než stovce komfortních pokojů, kde na vás čekají všechna moderní pohodlí, od klimatizace až po vlastní balkon s výhledem na moře nebo malebné okolí. Pokoje jsou navíc přizpůsobeny tak, aby poskytovaly dostatečný komfort pro celou rodinu, s možností přidání dalšího lůžka nebo dokonce dětské postýlky na vyžádání. Nabídku hotelu zahrnuje také All Inclusive Light, kde nechybí občerstvení během dne nebo třeba uvítací drink.

Pro milovníky vodních radovánek je připraven venkovní bazén a přidaným bonusem je i možnost sluneční terasy s lehátky pro maximální relaxaci. Nabízí se například písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, která získala za svou čistotu prestižní Modrou vlajku. Kromě plaveckých vyžití nabízí Bibione i širokou paletu aktivního odpočinku, od sportovních zařízení až po zábavní parky pro děti. Nezapomeňte se zastavit v přilehlém Aparthotelu Imperial, kde najdete další animační programy pro nejmladší členy rodiny.

Další fotky
Luna 1 Luna 2 Luna 3 Luna 4 Luna 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
13 720 Kč