Villaggio Delle Orchidee

Představte si dovolenou v pulzujícím srdci letoviska Bibione Spiaggia, kde jsou promenády plné restaurací, pizzerií a obchodů. Tento živý kout Itálie je ideální pro ty, kteří hledají prosluněné chvilky na plážích a zaujala je možnost výletu za historií a kulturou do malebných Benátek. Pro rodiny s dětmi jsou zde připraveny hotely a rezidence s dětskými bazény a dalšími službami, včetně dostupnosti pediatra a dermatologa v hlavní sezóně, na které se můžete kdykoliv obrátit.

Pro ty, kteří hledají klidnější prostředí, nabízíme pobyt v menším villaggiu, nazvaném Villaggio Delle Orchidee. Tato uzavřená oáza umístěná ve zklidněné části letoviska vás překvapí svými rozlehlými zelenými plochami a okouzlí bazénem s oddělenou částí pro děti a slunečnou terasou. Apartmány vybavené vším potřebným pro pohodlný pobyt včetně klimatizace a Wi-Fi u bazénu jsou jako stvořené pro bezstarostné chvíle. Ať už zvolíte apartmán s terasou v patře nebo se zahrádkou v přízemí, doprava na pláž minibus zdarma je samozřejmostí.

Pláž vzdálená pouhý kilometr od villagia je snadno dostupná díky pravidelně jezdícímu minibusu. Navíc celý areál Villaggio Delle Orchidee je pro své hosty dobře vybaven – najdete zde Wi-Fi připojení u bazénu, půjčovnu kol a také možnost zapůjčení dětských potřeb, jako je židlička či kočárek, což je velkým plusem pro rodiny s malými dětmi. A pro ty, kdo hledají aktivní odpočinek, je k dispozici půjčovna kol. Užijte si pohodovou atmosféru italských prázdnin s příslibem relaxace, slunce a moře.

Další fotky
Villaggio Delle Orchidee 1 Villaggio Delle Orchidee 2 Villaggio Delle Orchidee 3 Villaggio Delle Orchidee 4 Villaggio Delle Orchidee 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 250 Kč