Apartmány Girasole

Objavte krásy středomořského letoviska Bibione Spiaggia, perly severní časti Jaderského moře. Oslní vás tu nejen rozmanitými možnostmi nákupů a stravování, ale i živelnou atmosférou, kterou přináší rozsáhlé centrum s lunaparkem a bohatým nočním životem. Rodinná atmosféra a vodní radovánky nejsou výjimkou, díky několika vilám s bazény, které jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi. Pro ty, kdo chtějí spojit relax na pláži s poznáváním, organizujeme výlety do okouzlujících Benátek.

Ubytujte se v pohodlí Residence Girasole, které najdete přímo v první řadě budov u zlatavého pobřeží. Každý apartmán v této rezidenci má pro své hosty připravený balkon s výhledem, vlastní sociální zařízení pro maximální soukromí a pohodlí, mikrovlnnou troubu pro rychlá jídla a možnost využít klimatizaci. Komfort zajišťuje i výtah a o auto se nemusíte bát, neboť je pro vás přichystáno kryté parkovací místo.

V neposlední řadě jsou apartmány koncipované tak, aby poskytovaly dostatek prostoru pro pětičlenné skupiny, včetně možnosti na vyžádání uspokojit specifické požadavky jako je bezbariérový přístup nebo preferované umístění. S blízkostí pláže pouhých 50 metrů od dveří vášho apartmánu a servisem ubytovací kanceláře nedaleko, je Residence Girasole skvělou volbou pro dovolenou, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat.

Další fotky
Apartmány Girasole 1 Apartmány Girasole 2 Apartmány Girasole 3 Apartmány Girasole 4
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 190 Kč