Rezidence Ranieri

Zažijte nezapomenutelné chvíle při pobytu v Ranieri, čtyřpatrové rezidenci, která je přímo v centru města, kousek od azurového moře a písečné pláže. Je vhodná pro návštěvníky všech generací, stane se pravou oázou klidu, kde si můžete vychutnat slunečné dny úplně bez starostí. Doslova jen pár kroků od hotelu vás čeká pláž, která je dokonalá pro rodiny s dětmi díky pozvolnému vstupu do moře. Pro ještě větší pohodlí je pro hosty apartmánu k dispozici plážový servis, který je zahrnutý v ceně pobytu.

Ubytování nabízí komfortně zařízené apartmány s veškerými potřebami pro váš pohodlný odpočinek. Ať už cestujete sami, ve dvou nebo s rodinou, můžete si vybrat z několika typů apartmánů – od studií pro tři osoby až po prostornější jednotky, které jsou určené pro až pět osob. Každý apartmán je vybaven moderním kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou, vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a wifi připojením. Navíc vám poskytne soukromí vlastního balkonu a klimatizaci, která přijde vhod hlavně během těch nejteplejších dnů.

Služby, které rezidence nabízí, zahrnují i parkování, vždy s jedním parkovacím místem na apartmán. Máte-li rádi cestování se svým čtyřnohým přítelem, budete potěšeni možností vzít si malého mazlíčka s sebou (za poplatek a po předchozí domluvě). Děti do 2,5 roku věku mají také možnost pohodlně spát v postýlce, což lze po domluvě zajistit. A pokud přijedete s celou rodinou, nezapomeňte využít speciální slevy na pobyt dlouhý dva týdny během určitých období roku.

Další fotky
Rezidence Ranieri 1 Rezidence Ranieri 2 Rezidence Ranieri 3 Rezidence Ranieri 4 Rezidence Ranieri 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
4 195 Kč