Residence Ischia

Představujeme vám kouzelný kout Itálie, ideální lokalitu pro vaši nadcházející dovolenou. Bibione Lido dei Pini je klidnější částí rušného letoviska umístěné nedaleko starého majáku u ústí řeky Tagliamento, který je mezi turisty velmi oblíbený. Tato oblast se může pochlubit krásnou nedotčenou přírodou a milovníci čtyřnohých přátel zde najdou také originální psí pláž Spiaggia di Pluto. V rámci pobytu v tomto letovisku budete mít možnost se zúčastnit exkurzí do Benátek a během hlavní sezóny se zde o vaše zdraví postarají přítomní specialisté v oboru zdravotnictví, pediatr a dermatolog.

Pokud hledáte pohodlí a blízkost jak k pláži, tak k městskému ruchu, pak je Residence Ischia tou pravou volbou. Tento apartmánový dům, umístěný na Via Venere, nabízí perfektní rovnováhu mezi klidem v části Lido dei Pini a živým centrem, kde najdete nespočet restaurací a obchodů. Každý apartmán je vybaven moderními potřebami, včetně klimatizace a mikrovlnné trouby, a svým návštěvníkům nabízí i balkon pro relaxaci ve večerních hodinách. V budově najdete výtah a pro každý apartmán je rezervováno kryté parkovací místo.

Z Residence Ischia to k pláži máte pouhých 200 metrů, což zaručuje snadný každodenní přístup k moři bez nutnosti dlouhých přesunů. Pro ty, kdo si chtějí prohlédnout historické centrum, je vzdáleno asi 500 metrů. Stejně daleko jako k nejbližším obchodům, poskytujícím vše potřebné pro váš pohodlný pobyt. Pokud byste rádi zažili zábavu v lunaparku, můžete se tam dostat po krátké procházce, neboť je vzdálený jen 1,2 kilometru od vašeho prázdninového bydlení. Ať už se rozhodnete pro krátkou návštěvu, či delší pobyt, Residence Ischia je připravena vám poskytnout místo, kde si užijete nové zážitky a vychutnáte si zasloužené volno.

Další fotky
Residence Ischia 1 Residence Ischia 2 Residence Ischia 3 Residence Ischia 4 Residence Ischia 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 020 Kč