Imperial Aparthotel

Představujeme vám rodinný komplex Aparthotel Imperial, který se nachází v samotném srdci oblíbeného letoviska Bibione Spiaggia. Komfortní ubytování najdete v bezprostřední blízkosti pláže a současně jen malý kousek od rušné nákupní zóny, což zajišťuje bezproblémovou dovolenou, kde bude vše potřebné po ruce.

Pro vaši pohodlnou a bezstarostnou dovolenou nabízí Aparthotel Imperial různé možnosti ubytování v apartmánech. Pro rodinu s dětmi jsou ideální Family Suite pro čtyři osoby nebo prostornější Family Panoramic pro šest osob, obě varianty s výhledem na moře a kompletním vybavením pro maximální pohodlí. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny, nechybí televize, trezor či mikrovlnka. Pro nejmenší hosty hotel poskytuje dětskou postýlku a další potřebné příslušenství na vyžádání.

Nejen ubytování, ale i stravování a zábava jsou v Aparthotel Imperial na vysoké úrovni. Můžete si vybrat mezi různými formami stravování, k dispozici je také rozmanitá nabídka aktivit. Jsou to například bazény pro dospělé i děti, sportovní vyžití na tenisových kurtech nebo přímo na pláži a bohatý animační program pro všechny věkové skupiny. Pokud byste se rádi vypravili na výlet mimo hotelový komplex, můžete si vypůjčit kola nebo využít trajekt přes řeku do nedalekého Lignana.

Další fotky
Imperial Aparthotel 1 Imperial Aparthotel 2 Imperial Aparthotel 3 Imperial Aparthotel 4 Imperial Aparthotel 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
33 960 Kč