Residence Saturnotel

Představujeme vám náš tip na nezapomenutelnou dovolenou v italském letovisku Bibione Spiaggia. To je ideálním místem pro hosty, kteří si chtějí užít typický ruch prázdninového města plného zábavy a relaxace. Centrum letoviska je protkáno nákupními ulicemi, kde narazíte na různé restaurace, pizzerie, kavárny a bary. Rodiny s dětmi zde najdou útočiště ve villaggiích se společnými bazény situovaných právě pro klidnější odpočinek. Pro snadnější přístup k pláži je zajištěn bezplatný minibus z vzdálenějších rezidencí. Pro milovníky zábavy tu máme také lunapark, jenž je plný atrakcí pro všechny věkové kategorie.

Residence Saturno je moderní šestipatrová budova nabízející pohodlné ubytování jen kousek od srdce Bibione. Umístěná v blízkosti pěší zóny, hostům poskytuje všechny potřebné vybavení včetně výtahu, společné prádelny a soukromého parkovacího místa přímo u objektu. Pokud preferujete komfort, oceníte moderně zařízené apartmány s klimatizací, Wi-Fi, televizí se satelitním příjmem, pračkou i mikrovlnnou troubou. Promyšlený design a prostorné balkony dodávají ubytování přidanou hodnotu pro vaše maximální pohodlí.

Ke klidnému moři je to jen pěšky pouze 600 metrů, zatímco k různým obchodům v centru města dorazíte již po 250 metrech procházky. Navíc, pokud toužíte po večerní zábavě, lunapark je vzdálený pouhé 3 minuty jízdy. Residence Saturno se vyznačuje svou strategickou polohou v centru dění a zaručuje tak dokonalý mix odpočinku a zábavy pro každého návštěvníka.

Další fotky
Residence Saturnotel 1 Residence Saturnotel 2 Residence Saturnotel 3 Residence Saturnotel 4 Residence Saturnotel 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 105 Kč