Residence Auriga Del Sole

Bibione Spiaggia, které je srdcem pulzujícího letního ráje, je dokonalé místo pro vaši příští dovolenou. Toto centrum letoviska nabízí rozmanité kulturní vyžití, od kaváren až po restaurace a různé obchody. Ubytování zde zahrnuje jak luxusní hotely přímo u pláže, tak i klidné rezidence s bazény ideální pro rodiny s dětmi. Doprava na pláž je zajištěna bezplatným minibusem z ubytování, která jsou vzdálenější. Pro návštěvníky hledající zábavu je zde lunapark s atrakcemi pro všechny věkové kategorie. Příjemným bonusem je také možnost výletů do historických Benátek.

Vše v okolí je na dosah ruky, Residence Auriga del Sole, umístěný nedaleko zlatavých pláží, je jen krůček od centra města. Zdejší zařízení zahrnuje výtah a parkoviště, a každý apartmán je vybavený vlastní klimatizací, televizorem, mikrovlnnou troubou a trezorem pro cennosti. Vybrat si můžete z více typů apartmánů; ať už preferujete výhled na moře nebo vás osloví nedávno zrekonstruovaný prostor s pračkou, najdete zde to pravé ubytování dle svých představ.

Rodiny s dětmi ocení možnost půjčení dětských potřeb, jako jsou židličky či sportovní kočárky, stejně jako aktivní hosté jistě využijí půjčovnu kol k prozkoumání okolní oblasti. Ubytování v apartmánech Residence Auriga del Sole si lze přizpůsobit jak dlouhodobějším pobytům, tak krátkým escapádám, s flexibilními termíny nástupu a odjezdu a možností prožít vaši dovolenou přesně podle představ.

Další fotky
Residence Auriga Del Sole 1 Residence Auriga Del Sole 2
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
5 690 Kč