Savoy Beach

Představujeme vám pobyt v luxusním prostředí hotelu Hotel Savoy Beach & Thermal Spa. Tento pětihvězdičkový hotel se nachází v klidné části známého letoviska Bibione Terme, v jeho bezprostřední blízkosti je privátní pláž pro hosty s postupným vstupem do moře. Hotel je oddělen od zbytku letoviska teplou propojovací chodbou s blízkými termálními lázněmi, je tedy pravým rájem pro turisty, kteří hledají relaxaci a wellness v nejlepším možném provedení. Návštěvníci zde mohou využít bohaté vybavení včetně venkovních a vnitřních bazénů, sauny, turecké lázně nebo si dopřát různé kosmetické procedury a masáže.

Jeho umístění je ideální pro kombinaci relaxace a objevování okolí. Hotel je od pláže pouhých 35 metrů, po krátké procházce na vás čeká centrum s obchody či lunapark. Pokud byste měli chuť na trochu kultury, můžete se vydat na organizovaný výlet do historických Benátek. Veškeré pokoje jsou vkusně zařízené a nabízejí terasu s výhledem na moře, klimatizaci a další moderní vybavení pro vaše naprosté pohodlí.

Pro rodiny s dětmi je tu připravena řada služeb od dětské židličky až po miniklub a juniorklub, které nabízí zábavné aktivity a programy pro všechny malé hosty. Sportovní nadšence potěší fitness centrum a možnost půjčení kol na výlety po okolí. V hotelu Hotel Savoy Beach & Thermal Spa si tak skutečně každý najde to svoje. Užijte si komfort v tomto nádherném prostředí, kde vás obklopí italská elegance a prvotřídní servis.

Další fotky
Savoy Beach 1 Savoy Beach 2 Savoy Beach 3 Savoy Beach 4 Savoy Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
30 370 Kč