Rezidence Sporting

Hledáte útulné a prakticky zařízené ubytování pro vaši další dovolenou? Rezidence Sporting, která se nachází pouhých 100 metrů od centra celého letoviska, je ideální volbou pro ty, kdo chtějí mít vše pohodlně na dosah. Ubytovat se můžete v jednoduše zařízených apartmánech, která disponují vlastním kuchyňským koutem, sprchou s WC, klimatizací a balkonem. Poskytujeme ubytování v různých variantách – pro čtyři osoby nabízíme apartmány B4 s ložnicí a denním místností s rozkládacím dvojlůžkem, zatímco pro větší skupiny až šesti osob máme prostornější variantu C6, která kromě hlavní ložnice nabízí i malou ložnici s palandou.

Pro ty, kteří touží po slunečné dovolené u moře, je rezidence Sporting přímo ideální – písečná pláž je od rezidence vzdálená jen 550 metrů a nabízí pozvolný vstup do moře, což ocení zejména rodiny s dětmi. K vašemu pobytu patří také kompletní plážový servis, který zahrnuje slunečník a dvě lehátka, a to bez jakýchkoli dalších poplatků navíc.

Pokud preferujete aktivnější dovolenou, jistě oceníte i další možnosti rezidence Sporting. Místo je vybaveno nádhernou zahradou a bazénem pro dospělé i pro nejmenší, pro ještě větší komfort hostů nechybí výtah. Děti si jistě užijí zábavu v dětském koutku, zatímco dospělí mohou relaxovat u stolního tenisu nebo si pronajmout tenisové kurty. Pro ty, kdo by cestovali se svým čtyřnohým přítelem, rezidence umožňuje ubytování malých zvířat. Podmínkou je jen předchozí domluva.

Další fotky
Rezidence Sporting 1 Rezidence Sporting 2 Rezidence Sporting 3 Rezidence Sporting 4 Rezidence Sporting 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 480 Kč