Danubio-Olympia/Achille-Ulisse

Přemýšlíte o dovolené u moře? V areálu Danubio Olympia S najdete komfortní apartmány v těsné blízkosti pláže, pouhých 1,2 km od zlatavého písku, ke kterému pro vás každý den jezdí zdarma minibus. Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem, mikrovlnnou troubou, vlastní koupelnou s toaletou, televizí, klimatizací a příjemným balkonem nebo terasou, kde si můžete vychutnat klidný večer.

Pro milovníky pohodlí a prostoru nabízíme několik typů apartmánů: pro skupiny či rodiny až po 7 osob. Od prostorných apartmánů s jednou ložnicí, přes dvoupodlažní bydlení s terasou a zahradou, po pohodlné možnosti s praktickou pračkou - ideální pro delší pobyt. Navíc, vaše dovolená bude bez starostí, díky tomu, že plážový servis je plně k dispozici. Slunečník a pohodlná křesla si tedy nemusíte vozit s sebou.

Areál Danubio Olympia S je situován v poklidné části letoviska, jen 600 metrů od centra s možnostmi nákupů a zábavy. Areál je velmi klidný a nabízí příjemnou zahradu a bazén pro chvíle oddechu. Malým čtyřnohým přátelům je vstup povolen za drobný poplatek. Pro nejmenší máme na vyžádání připravenou postýlku. Uvažujte o naší nabídce a užijte si bezstarostnou dovolenou s mnoha službami na dosah!

Další fotky
Danubio-Olympia/Achille-Ulisse 1 Danubio-Olympia/Achille-Ulisse 2 Danubio-Olympia/Achille-Ulisse 3 Danubio-Olympia/Achille-Ulisse 4 Danubio-Olympia/Achille-Ulisse 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
7 053 Kč