Rezidence Teti

Hledáte vhodnou lokalitu pro vaše letní prázdniny? Bibione Spiaggia, srdce rušného italského letoviska, nabízí přesně to, co očekáváte - živé centrum plné obchodů, restaurací a kaváren. Pro rodiny s dětmi se nabízí hotely a apartmány poblíž pláže i klidnější vilaggi s bazény, kde se můžete nerušeně koupat a slunit. A pokud byste chtěli strávit den aktivněji, využijte bezplatný minibus na pláž nebo navštivte oblíbený lunapark.

V centru tohoto pulsujícího místa najdete Residence Teti, zrenovovanou a vybavenou vším nezbytným pro pohodlný pobyt. Ubytování s možností Wi-Fi připojení, satelitní TV a balkonem pro chvíle relaxace, samozřejmě s veškerým moderním komfortem. Speciální apartmány attico mají navíc prostornou terasu, odkud si můžete vychutnávat krásy širokého okolí. Díky své poloze jen 50 metrů od pláže, je Residence Teti ideální volbou pro milovníky moře a slunce.

Není nic lepšího, než začít den výhledem na azurovou vodní hladinu. Nabízíme vám široký výběr apartmánů, které splní každé vaše přání, od menších bilo apartmánů až po prostornější trilo a quadri možnosti. Kdykoliv mezi květnem a zářím můžete naplánovat svůj příjezd na sobotu a užívat si minimálně týdenní dovolenou pod italským sluncem. S vědomím, že pro vaše maximální pohodlí je k dispozici parkování, stačí už jen sbalit kufry a těšit se na nezapomenutelný zážitek v Bibione Spiaggia.

Další fotky
Rezidence Teti 1 Rezidence Teti 1 Rezidence Teti 2 Rezidence Teti 2 Rezidence Teti 3
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 655 Kč