Vila Olivia

Vydejte se vstříc odpočinku v příjemném prostředí, které nabízí Villa Olivia v klidné části letoviska Bibione Pineda, obklopeného přírodou a piniovými lesy. Pokud hledáte dovolenou, která by byla zároveň klidná a nabídla perfektní dostupnost k místním službám a zábavě, Villa Olivia je tím pravým místem. Centrum Bibione, které je střediskem všech potřebných služeb a zábavy, je situováno pouhé 4 km odtud a snadno se sem dostanete veřejnou dopravou. Návštěvu turistického přístavu Porto Baseleghe na druhém konci poloostrova si také nesmíte nechat ujít, a pokud máte chuť na výlet, Benátky vás mohou už brzy přivítat svým italským temperamentem.

Pohodlí a soukromí nabízí prostorný dvoupodlažní apartmán, který je částí dvouapartmánové vily. Apartmán je vybaven nejen vlastní zahradou s krbovým grilem ale i krytým parkovacím místem pro Vaše bezpečí a pohodlí. Uvnitř najdete vše pro komfortní pobyt včetně klimatizace a televize. Mezonetová dispozice apartmánu poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu nebo partu přátel, ať už chcete večer posedět na terase či relaxovat ve společenské místnosti.

Ubytování je vhodné pro větší skupiny díky svému uspořádání s mnoha lůžky po celém domě. V přízemí vás přivítá útulný koutek s jedním lůžkem a obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, zatímco v patře najdete tři ložnice: jedna je s manželskou postelí, druhá s dvěma samostatnými lůžky a třetí nabídne palandu. Dvě sociální zařízení zajišťují maximální komfort. S možností ubytování až sedmi osob je Villa Olivia ideální volbou pro vaši příští letní dovolenou.

Další fotky
Vila Olivia 1 Vila Olivia 2 Vila Olivia 3 Vila Olivia 4 Vila Olivia 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 755 Kč