Laguna Park

Zveme Vás na dovolenou v útulném Laguna Park Hotelu, který se pyšní čtyřhvězdičkovou kvalitou a nachází se v srdci zeleně, nedaleko překrásné Bibionské laguny. Polohou přímo u pláže a v těsné blízkosti centra Pineda, tento hotel poskytuje perfektní mix relaxace a pohodlí. Moderně zařízené interiéry, špičkové gastronomické služby, velké bazény a wellness procedury jsou doplněny o pečlivě připravované animační a kulturní programy, což z tohoto místa činí ideální destinaci pro jak krátkodobý, tak dlouhodobý pobyt.

Ubytování v hotelu je synonymem elegance a pohodlí. Hosté se mohou těšit na vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, bez kompromisů, co se týče vybavení – nabízejí koupelnu s hygienickými potřebami, klimatizaci, moderní televizi, minibar a mnoho dalších vymožeností pro komfortní pobyt. Pokoje ve vyšších patrech navíc oplývají nádherným výhledem na lagunu. Gurmánům jistě udělá radost polopenze s možností ochutnat lokální speciality v hotelové restauraci Hemingway, nebo si užití prostředí a la carte restaurace Canneto.

Wellness centrum situované v horním patře Laguna Park Hotelu vás pozve k odpočinku s nádherným panoramatickým výhledem. Připraveny jsou pro vás turecké lázně, finská sauna či ledový vodopád a různé relaxační procedury. Ať už toužíte po aktivním odpočinku v cardio fitness centru nebo při plavání v bazénu, vše vám bude k dispozici. V příjemném prostředí wellness bistra pak můžete ochutnat osvěžující drinky a koktejly. Pro rodiny s dětmi je připraven bohatý animační program a v neposlední řadě se můžete vydat na objevování okolí na kolech, které hotel poskytuje zdarma.

Bibione, kam se chystáme, je oblíbenou destinací na italském pobřeží Jaderského moře. Město má za sebou bohatý turistický vývoj a dnes představuje skvělou volbu pro dovolenou plnou odpočinku i aktivit. Mimo udržovaných pláží oceněných Modrou vlajkou tu najdete široké spektrum aktivit od in-line bruslení po golfové hřiště. Ať už máte rádi nákupy, večerní zábavu nebo hledáte klid v přírodě, Bibione splní vaše očekávání. Samotný hotel pak svými službami a kvalitou ubytování vyšperkuje vaši rodinnou dovolenou.

Další fotky
Laguna Park 1 Laguna Park 2 Laguna Park 3 Laguna Park 4 Laguna Park 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 250 Kč