Vila Tamerix

Přemýšlíte o dovolené, kde si můžete vychutnat nejen krásné pláže, ale i okouzlující přírodu? Bibione Lido dei Pini je tím pravým místem. V této východní části oblíbeného italského letoviska naleznete klid a odpočinek v blízkosti přírodních krás. Pokud máte rádi procházky, určitě oceníte nedaleký starý maják u ústí řeky Tagliamento. A pokud vás lákají výlety, neváhejte se připojit k organizovaným zájezdům do srdce Benátek. Pro rodiny s dětmi je skvělou zprávou, že v hlavní sezóně mohou využít služeb pediatra a dermatologa přímo na pláži.

Pokud hledáte ubytování, které spojuje pohodlí a klidné prostředí, Villaggio Tamerix je velmi zajímavou volbou. Nachází se na malebném místě s rozlehlou zahradou a bazénem vhodným pro všechny věkové kategorie, a to včetně malých dětí. Apartmány ve Villaggio Tamerix nabízejí komfortní vybavení pro vaši bezstarostnou dovolenou – vlastní sociální zařízení, televizi, klimatizaci a mikrovlnnou troubu. K dispozici jsou také krytá parkovací místa, která ocení každý návštěvník.

Vaše dovolená bude ještě pohodlnější díky blízkosti všeho, co je pro pohodový odpočinek důležité. Písečná pláž je vzdálena pouhých 500 metrů a pro milovníky psů je tu speciálně vyhrazena psí pláž Spiaggia di Pluto v dosahu 600 metrů. Pro snadné zařízení všech potřeb je ubytovací kancelář vzdálená jen 800 metrů. Ať už se rozhodnete vyrazit k moři, na procházku mezi piniovými háji, nebo si prostě užít klid na zahradě, Villaggio Tamerix je vhodná oáza pro relaxaci i pro aktivní dovolenou.

Další fotky
Vila Tamerix 1 Vila Tamerix 2 Vila Tamerix 3 Vila Tamerix 4 Vila Tamerix 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
5 430 Kč