Residence Mazzuccato

Bibione Spiaggia, srdce oblíbeného italského přímořského letoviska, zve na dovolenou, při které ochutnáte nádheru jihu Evropy. V tomto malebném městečku naleznou hosté vše, co od prázdnin u moře očekávají: množství restaurací s lahodnou kuchyní, pizzerií, kaváren a barů, které doplňuje široký výběr obchodů. Pro ty, kteří preferují více klidu, jsou zde připravena ubytování trochu dál od pláže, vybavená bazény, ideální pro rodiny s dětmi. Navíc lunapark nedaleko středu letoviska zaručuje zábavu pro celou rodinu, a pokud máte chuť objevovat nová místa, můžete se vydat na organizované výlety do Benátek. Pro Vaší pohodu a bezpečí jsou na pláži v hlavní sezóně přítomni pediatr a dermatolog.

V blízkosti rušného centra se tyčí Residence Mazzuccato, která svým klientům nabízí apartmány s veškerým komfortem. Ubytování je vybaveno TV/SAT, Wi-Fi, trezorem, mikrovlnnou troubou a samozřejmě i klimatizací pro teplé letní dny. Všechny apartmány mají navíc balkon, kde si můžete vychutnat klidné ráno, nebo relaxovat po dni stráveném na sluncem zalité pláži. Jestliže budete mít zájem o aktivně strávené odpoledne, můžete využít půjčovnu kol a pokud budete potřebovat, je zde i prádelna.

Poloha residence je ideální pro milovníky moře i zábavy – jen několik kroků od pláže a velmi blízko lunaparku, kam se pohodlně dostanete i díky bezplatnému minibusu ze vzdálenějších částí resortu. Ať už hledáte ubytování pro rodinnou dovolenou, nebo chcete prostě jen odpočívat a nasávat atmosféru typického italského letoviska, Residence Mazzuccato je skvělou volbou, která jistě splní vaše očekávání.

Další fotky
Residence Mazzuccato 1 Residence Mazzuccato 2 Residence Mazzuccato 3 Residence Mazzuccato 4 Residence Mazzuccato 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
14 620 Kč