Casa Miniscalchi

Představujeme Vám útulné ubytování ve Casa Miniscalchi, kde se můžete těšit na pohodlí apartmánů v typickém benátském stylu. Každý apartmán je plně vybaven, na prvním místě je pohodlí všech hostů. Ať už chcete trávit čas vařením v kuchyňském koutu s mikrovlnnou troubou nebo relaxovat v obývacím pokoji s TV a klimatizací, najdete tu vše potřebné. Můžete si zde pohodlně odpočinout ve spacím pokoji s manželskou postelí, zatímco další dvě osoby najdou místo na rozkládacím dvojlůžku v denním místnosti.

V exteriéru Casa Miniscalchi se nachází příjemná zahrada doplněná o bazén, což je ideální pro odpočinek během horkých letních dní. Milovníci grilování ocení možnost využít barbecue a zaparkovat své vozidlo můžete na vyhrazeném parkovacím místě u apartmánu. Pokud cestujete se svým malým čtyřnohým přítelem, můžete jej vzít s sebou po předchozí dohodě s ubytováním. Podmínkou je vždy malý poplatek.

Turistům, kteří mají rádi slunce a moře, bude jistě vyhovovat blízkost písečné pláže, která je od komplexu vzdálená 10 km a zve ke koupání s pozvolným vstupem do vody. Ačkoliv není plážový servis zahrnut v ceně, máte možnost si jej snadno dokoupit přímo na místě. Ať už se rozhodnete pro lenošení u vody nebo odpočinek ve stinném prostředí Casa Miniscalchi, vaše dovolená bude bezpochyby plná relaxace a klidu.

Další fotky
Casa Miniscalchi 1 Casa Miniscalchi 2 Casa Miniscalchi 3 Casa Miniscalchi 4 Casa Miniscalchi 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
4 865 Kč