Villaggio Resort Planetarium

Hledáte vhodné místo pro rodinnou dovolenou? Prohlédněte si komplex Villaggio Planetarium Resort, který vám nabídne plnohodnotnou relaxaci a zábavu v oblíbeném letovisku Bibione. Komfortně zařízený resort leží pouhých 1 400 metrů od zlatavé písečné pláže a zároveň jen kousek od pulzujícího centra města. Vzhledem ke své poloze si zde užijete jak sluneční koupání, tak večerní procházky po městečku.

K dispozici je široká škála vybavení a služeb, kde si každý turista najde to své. Během dne se můžete osvěžit ve čtyřech bazénech s tobogánem a vířivkou nebo relaxovat v baru u bazénu, který je otevřen nonstop. Vaše děti budou nadšené z dětského hřiště, herny a každodenních aktivit v dětských klubech. Ať už máte v oblibě sport či večerní zábavu, pravidelné animační programy včetně aerobiku, volejbalu a tematických večírků jistě zpříjemní každý váš den.

Na výběr máte z různých typů ubytování, která splní vaše očekávání. Každý apartmán je vybaven praktickou kuchyní, Wi-Fi připojením a televizí pro večerní chvíle odpočinku. Ať už preferujete prostorný balkón, soukromou zahrádku či garáž, najdete zde variantu, která vám bude naplno vyhovovat. Kromě toho si můžete dopřát lahodné snídaně a večeře v resortové restauraci, pokud se rozhodnete pro polopenzi za lákavé ceny. Užijte si úžasnou dovolenou ve Villaggio Planetarium Resort, kde se spojí komfort a zábava pro celou rodinu.

Další fotky
Villaggio Resort Planetarium 1 Villaggio Resort Planetarium 2 Villaggio Resort Planetarium 3 Villaggio Resort Planetarium 4 Villaggio Resort Planetarium 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
2 890 Kč