Residence Valbella

Představujeme vám zajímavý tip na vaši příští letní dovolenou: apartmánový komplex ve vyhledávané lokalitě Bibione Spiaggia. Užijte si pohodlí a klid, které nabízí náš moderní komplex s vlastními venkovními bazény a půjčovnou kol. Můžete se nechat bavit naším animačním týmem nebo se vydat na objevné výlety do okolí, s možností využití dopravy přímo na pláž. V komplexu máte k dispozici také parkoviště.

Ubytovací možnosti jsou různorodé a potěší všechny zájemce. Od studia Mono 4, které je ideální pro čtyřčlenné rodiny nebo skupiny, a skrze pohodlné byty Bilo 4 a Bilo 5, které se budou líbit rodinám či páru hledajícímu více prostoru, až po prostorný byt Trilo 6 pro početnější skupiny přátel. Každý apartmán je vybaven klimatizací, kuchyňským koutem a také vlastní terasou, aby vaše dovolená byla co nejpohodlnější.

Rezidence Valbella je ideální výchozí bod jak pro milovníky slunění, tak pro návštěvníky, kteří preferují blízkost městského ruchu. S vzdáleností pouhých 1 400 metrů od moře a 400 metrů od centra Bibione si budete moci snadno užít slunné dny na pláži i večerní procházky po tomto malebném městečku. Stravování si zde připravujete sami, což vám umožní plnou volnost v rozhodování, kdy a co chcete jíst. A to vše v soukromí vašeho vlastního apartmánu.

Další fotky
Residence Valbella 1 Residence Valbella 2 Residence Valbella 3 Residence Valbella 4 Residence Valbella 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 650 Kč