Firenze

Přemýšlíte o klidné dovolené, kde budete mít vše potřebné na dosah ruky? Zajímavým tipem může být Hotel Firenze, který se nachází přímo v srdci živého letoviska Bibione Spiaggia. Tato destinace je jako stvořená pro návštěvníky, kteří si chtějí užívat slunce a moře bez dlouhých cest – z Brna je to sem jen 650 km, z Prahy trochu více, 715 km, a slovenským hostům z Bratislavy bude cesta trvat přibližně 590 km. Jeho centrální poloha poskytuje snadný přístup k Piazza Fontana a hlavní nákupní třídě, kde na vás čekají obchody, bary a restaurace.

Nemusíte chodit daleko ani k odpočinku na pláži. Hřejivý písek je vzdálen pouhých 400 metrů od hotelu. Součástí vašeho pobytu je plážový servis, takže se můžete pohodlně usadit pod slunečníkem a vychutnávat slunce na křesílku nebo lehátku. Co víc, hotel nabízí příjemné ubytování v několika typech pokojů, z nichž každý je vybaven vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem, fénem, trezorem, minichladničkou a WiFi. K dispozici jsou nejen standardní pokoje, ale i nově zrekonstruované varianty, tedy třída Superior. Vše s balkónem pro vaše pohodlné večerní posezení.

A co by to bylo za dovolenou bez možnosti zábavy? Hotel Firenze si pro své hosty připravil jak bazén pro dospělé s vířivkou, tak i dětský bazén, kde se mohou malí návštěvníci výborně bavit. U bazénu na vás navíc čekají zdarma slunečníky a lehátka, a pokud si chcete dovolenou aktivně zpestřit, můžete si zdarma půjčit kolo. Pro rodiny s dětmi je tu navíc nedaleko Luna Park Adriatico, který nabízí zábavu pro nejmenší od začátku června až do konce září. Vaše ráno pak odstartuje s bohatou snídaní ve formě bufetu, s možností dokoupit si oběd přímo v hotelové restauraci.

Další fotky
Firenze 1 Firenze 2 Firenze 3 Firenze 4 Firenze 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 280 Kč