Residence Antares

Užijte si prvotřídní pohodlí a klid v srdci rušného letoviska ve dvoupatrové apartmánové budově Antares S, která se nachází pouhých 100 metrů od centra. To je naprosto ideální pro ty, kteří hledají snadný přístup k místní zábavě a zároveň si přejí užít si klidnější části oblasti. Pro milovníky pobytu u moře plného slunce je tu navíc bonus v podobě písečné pláže umístěné jen 550 metrů od ubytování, kde vás čeká připravený plážový servis zahrnující slunečník a dvě křesla pro každý apartmán.

Ubytujte se v komfortních apartmánech, které nabízí standardní zařízení a služby pro vaše maximální pohodlí. Každý apartmán disponuje plně vybaveným kuchyňským koutem, mikrovlnnou troubou, kávovarem, soukromou koupelnou se sprchou a WC, televizí, trezorem a klimatizací. Navíc si můžete užívat klidných okamžiků na balkoně s výhledem do zahrady. K dispozici je také místo pro parkování, které je přiděleno každému apartmánu.

Zajistěte ideální podmínky pro celou rodinu, včetně vašich mazlíčků, neboť Antares S je přátelský i k malým domácím zvířatům. V případě potřeby je k dispozici i postýlka pro dítě do tří let. Zahrada nabízí příležitost pro relaxaci a odpočinek, zatímco blízkost centra zve k objevování místních atrakcí. Užijte si nezapomenutelný pobyt a odneste si domů krásné vzpomínky.

Další fotky
Residence Antares 1 Residence Antares 2 Residence Antares 3 Residence Antares 4 Residence Antares 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
8 463 Kč