Villaggio Ai Ginepri

Hledáte vhodné místo pro Vaši dovolenou? Zkuste Villaggio Ai Ginepri, které je situováno v okouzlujícím prostředí nedaleko centra Bibione, jen malý kousek od pláže. Atmosféra klidného villaggia je ideální pro odpočinkovou dovolenou. Apartmány ve stylu řadových vil jsou hned vedle krásného bazénu pro dospělé a nezapomíná se ani na nejmenší návštěvníky, pro které je zde připraven dětský bazén.

Vybavte se vším potřebným pro vlastní stravování a užijte si pobyt ve vybaveném apartmánu Quadrilo 7. Čekají na Vás tři podlaží s vnitřním schodištěm, celkem tři ložnice a tři sociální zařízení. V přízemí se nachází obytná místnost s kuchyňským koutem, WC a předzahrádkou. Dva balkony nabídnou dostatek místa pro relaxaci na čerstvém vzduchu. Pro Vaše pohodlí je apartmán vybaven televizí se satelitním příjmem, klimatizací, mikrovlnnou troubou a krbem.

Rezervace apartmánu zahrnuje sedmidenní pronájem, parkovací místo pro jedno auto a všechny standardní spotřeby jako voda, elektrická energie a plyn. Můžete využít i klimatizaci, která přijde vhod hlavně během letního poledne. Pobytová taxa se hradí na místě, avšak výše může být změněna. Budeme vás samozřejmě informovat v případě jakýchkoliv změn. Dopřejte si nezapomenutelný odpočinek v nádherném prostředí u moře!

Další fotky
Villaggio Ai Ginepri 1 Villaggio Ai Ginepri 2 Villaggio Ai Ginepri 3 Villaggio Ai Ginepri 4 Villaggio Ai Ginepri 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
19 795 Kč