Apartmán Gondola

Zažijte nezapomenutelnou dovolenou v živém středisku Bibione Spiaggia, které je centrem všeho letního dění. Tatočást nabízí ideální kombinaci pohodlí a zábavy - od útulného ubytování u pláže po klidnější rezidence vhodné pro rodiny. Výhodou je také možnost využití bezplatného minibusu k moři. A pokud toužíte po dobrodružství, můžete se připojit k organizovaným výletům do Benátek. Nejenže v letních měsících najdete na pláži pediatra a dermatologa, ale pobyt si užijete i díky atrakcím v populárním lunaparku.

Ubytujte se v Residence Gondola B, která je umístěna v harmonické části centra plného obchodů a gastronomických zážitků, a přitom jen kousek od bílé písčité pláže. Každý apartmán v této residence vám poskytne skutečný komfort, a to díky výtahu, společné prádelně a individuálnímu parkovacímu místu. Objekt je oplocený, což zaručuje vaše soukromí a bezpečí. Ubytování zahrnuje veškeré moderní vybavení od samostatných sociálních zařízení po Wi-Fi a klimatizaci, a navíc nabízí úžasné terasy pro relaxační chvíle venku.

Bibione Spiaggia je ideálním místem pro ty, kteří si přejí strávit dovolenou v blízkosti vody, ale zároveň chtějí mít možnost podnikat zajímavé výlety. Ať už se rozhodnete pro apartmán typu B, B2 s rozlehlou terasou, nebo prostornější C4 a C6 s dvěma terasami a dalšími vymoženostmi jako mikrovlnná trouba, vždy se můžete těšit na dokonalé zázemí pro odpočinek po celodenním objevování krás Bibione. Vaše dovolená zde bude pohodlná a plná nových zážitků.

Další fotky
Apartmán Gondola 1 Apartmán Gondola 2 Apartmán Gondola 3 Apartmán Gondola 4
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
19 050 Kč