Villaggio Sole B

Bibione Spiaggia je tím pravým místem pro milovníky letoviska, které je plné života a kde se mísí vůně moře s pestrými zážitky. Procházky po uličkách plných obchodů, ochutnávání místních specialit v restauracích či večerní zábava v kavárnách a barech – to vše může být součástí vaší dovolené. Rodiny s dětmi jistě ocení klidnější ubytování s bazény a možnost zdarma využít minibus pro přepravu na pláž. Navíc, pokud vás láká poznávání historických míst Itálie, můžete se vydat na organizovaný výlet do magických Benátek.

Pokud hledáte ubytování, které poskytuje jak soukromí, tak pohodlí, neměli byste přehlédnout Villaggio Sole B. Toto menší villaggio leží v příjemné lokalitě Via Cormor a skládá se z jednopatrových domků obklopujících bazén pro dospělé i menší bazén pro děti. Ubytování nabízí klimatizované apartmány v prvním patře se balkonem nebo příjemné přízemní apartmány se zahrádkou. Vše je účelně zařízeno tak, aby vaše pohodlí bylo na prvním místě.

Tento objekt se nachází ve velmi klidném místě, přitom však není příliš vzdálený od hlavních atrakcí. Pláž je pouhých 1,2 km daleko. Samotné srdce letoviska s řadou obchodů se nachází ve vzdálenosti 1,3 km. Pro ty, kteří si chtějí užít nočního života nebo hledají zábavu pro své děti, je lunapark vzdálený pouhých 500 metrů. Každý apartmán disponuje komfortním zázemím včetně kuchyňského koutu a odděleného sociálního zařízení, což zaručuje, že váš pobyt bude opravdu příjemný.

Další fotky
Villaggio Sole B 1
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 290 Kč