Apartmány Columbus

Bibione Spiaggia vás uvítá s otevřenou náručí a nabídne přesně to, co od dovolené u moře očekáváte – živá atmosféra prosuněného letoviska s pestrou nabídkou obchodů, restaurací i kaváren. Tato středověká perla je domovem pro širokou paletu ubytovacích možností od luxusních hotelů po klidné rezidence s bazény. Je to ideální příležitost pro rodiny s dětmi, které mohou využít i praktický minibus k dopravě na pláž. A nejen to - můžete se těšit na vzrušující večery v lunaparku nebo si užít výlet do nedalekých Benátek, kde poznáte kus italské historie.

Pokud hledáte komfortní ubytování, Rezidence Columbus je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí být blízko všemu důležitému. Residence, umístěná doslova kousek od pláže, disponuje klimatizovanými apartmány s terasou a televizí, a nabízí nezapomenutelný výhled na azurové moře, který vám zpříjemní každý okamžik vašeho pobytu. Kromě toho můžete počítat s číslovanými parkovacími místy, která jsou součástí celého objektu.

Rezidence Columbus klade velký důraz na komfort svých hostů, a proto nabízí různé typy apartmánů, které uspokojí různorodé preference návštěvníků. Můžete si vybrat byt s manželskou postelí a dalšími lůžky, obývací pokoj s gaučem a kuchyňským koutem, navíc s výhledem na moře, buď přímým nebo bočním. Každý apartmán je vybaven TV, lednicí a samostatným mrazákem pro vaše pohodlí. Pro vaši dovolenou zde najdete klidný domov, z něhož se můžete vydat za slunečním svitem a dobrodružstvím ve vlnách moře.

Další fotky
Apartmány Columbus 1 Apartmány Columbus 2 Apartmány Columbus 3 Apartmány Columbus 4 Apartmány Columbus 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 360 Kč