Montreal

Vážení cestovatelé, představujeme vám ideální místo pro vaši letní dovolenou. Je jím Bibione Spiaggia, které nabízí atmosféru typického prázdninového městečka. Toto populární středisko nabízí širokou škálu obchodů, kaváren, barů a restaurací, což ocení každý milovník italské kuchyně a nočního života. Pro rodiny s dětmi tu je k dispozici i klidnější ubytování s bazény a lunapark plný zábavy. A pokud byste chtěli prozkoumat okolí, můžete se zúčastnit organizovaných výletů, například do okouzlujících Benátek.

Nabízí se ubytování v hotelu Montreal, který se nachází pouhých 200 metrů od pláže a nedaleko náměstí Piazzale Zenith. Nedávno prošel kompletní rekonstrukcí, aby splnil všechny vaše požadavky na komfortní ubytování. Hotel nabízí hostům privátní pláž, kvalitní restauraci, příjemný bar, salon s televizí a Wi-Fi připojení. Navíc máte možnost využít kryté bezbariérové parkoviště. Pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, fénem, ledničkou a dalším potřebným vybavením.

Co se týče stravování, hotel Montreal***ˢ poskytuje hostům bohatou snídani formou bufetu a možnost výběru menu pro obědy a večeře. Pro ty, kteří mají od lékaře předepsanou bezlepkovou dietu, je zde též možnost individuálního přizpůsobení jídel. Děti se mohou těšit na animační programy plné zábavy a pro aktivní dovolenou si můžete vypůjčit kola a prozkoumat okolí v roli cyklistů. Hotel se snaží vyjít vstříc všem potřebám svých klientů, aby si odvezli z dovolené ty nejlepší zážitky.

Další fotky
Montreal 1 Montreal 2 Montreal 3 Montreal 4 Montreal 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 700 Kč