Condominio Re.ji

Představte si dovolenou v srdci pulsujícího Bibione Spiaggia, italského letoviska známého svým prázdninovým životem plným zábavy. Vychutnejte si procházky po obchodních třídách lemovaných lákavými restauracemi, pizzeriemi a kavárnami, které žijí až do pozdních nočních hodin. Je to skutečně ideální místo pro milovníky moře i ty, kteří upřednostňují klidnější prostředí, nabízí ubytování v bezprostřední blízkosti pláže i v klidnějších rezidencích s bazény perfektních pro rodiny s dětmi. Chcete si užít zajímavé zážitky? Využijte nabídku bezplatné minibusové dopravy k moři nebo se vydejte za dobrodružstvím do blízkého lunaparku.

Ubytujte se v komfortní Residence Re.Ji, oáze klidu situované v idylické zahradě kousek od rušného centra a oblíbeného náměstí Piazza Fontana. Všechny apartmány jsou vybaveny moderním vybavením, jako je televize, klimatizace a vlastním sociálním zařízením, takže si můžete užívat pohodlí jako doma. S vlastním balkonem a přiděleným parkovacím místem to bude váš soukromý koutek klidu po celý pobyt.

Co se týče dostupnosti, Residence Re.Ji stojí jen 430 metrů od pláže, což znamená, že mořské vlny jsou doslova na dosah. Pokud máte rádi nákupy či večerní procházky, centrum s obchody je vzdáleno pouhých 750 metrů. A pro návštěvníky se psy je tu také psí pláž Spiaggia di Pluto, která je vzdálená necelé dva kilometry. Navíc, pokud hledáte večerní zábavu pro celou rodinu, lunapark nacházející se v těsné blízkosti vám poskytne nezapomenutelné zážitky. Ubytovací kancelář najdete pouze 1,17 km od residence, což zajišťuje snadnou orientaci a přístup k dalším službám.

Další fotky
Condominio Re.ji 1 Condominio Re.ji 2 Condominio Re.ji 3 Condominio Re.ji 4 Condominio Re.ji 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 660 Kč