Appartements Croce Del Sud

Přemýšlíte o ideálním místě pro letní dovolenou? Bibione Spiaggia, pulsující srdce stejnojmenného italského letoviska, nabízí přesně to, co od prázdnin u moře očekáváte. Městečko je velmi živé, plné obchůdků, restaurací a kaváren, které zvou ke strávení nezapomenutelných večerů. Rodiny s dětmi uvítají klidnější ubytování s bazény nebo možnost vydat se na organizovaný výlet do Benátek. A pro ty, kdo potřebují, je na pláži v letních měsících k dispozici i pediatr či dermatolog.

Pokud hledáte pohodlné a útulné ubytování, Residence Croce del Sud je tou správnou volbou. Nacházející se jen kousek od známého lunaparku a přitom je velmi blízko k pláži i rušnému centru, tento dvoupatrový komplex bez výtahu nabízí jednoduše zařízené apartmány. Každý z nich vybavený klimatizací, Wi-Fi, satelitní TV, mikrovlnnou troubou nebo terasou splní vaše základní potřeby pro příjemný pobyt. A navíc, jako hosté máte zajištěno i kryté parkovací místo.

Vzdáleností 500 metrů od pláže a 650 metrů od nejbližších obchodů je Residence Croce del Sud umístěna na ideálním místě pro každého, kdo chce mít na dovolené vše v docházkové vzdálenosti. A pokud máte psa, oceníte i blízkost psí pláže, pouhé 2 kilometry daleko. Večery pak můžete trávit při procházkách po promenádách, nebo se bavit v nedalekém lunaparku. Pro rodinné dovolené nebo odpočinek s přáteli je tato rezidence skvělou volbou.

Další fotky
Appartements Croce Del Sud 1 Appartements Croce Del Sud 2 Appartements Croce Del Sud 3 Appartements Croce Del Sud 4 Appartements Croce Del Sud 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 025 Kč