Residence Torre Panorama

Jste připraveni na dovolenou plnou odpočinku? Hotel Torre Panorama vám nabízí jednoduše zařízené apartmány s veškerým potřebným komfortem jako mikrovlnná trouba, kávovar, vlastní koupelna, televizor se satelitním příjmem i klimatizací. Stačí si zvolit vhodný typ apartmánu - ať už cestujete sami, ve dvojici či s celou rodinou. Typy B4 a B5 nemají k dispozici balkony, zatímco u B4-1, C6 a C7 je součástí balkon pro ničím nerušenou relaxaci na čerstvém vzduchu.

Tento prázdninový komplex vás rozmazlí nejen komfortním ubytováním, ale také svou ideální polohou. Nachází se v zeleném prostředí, kousek od centra a jen 300 metrů od pláže. Pro milovníky slunečních koupelí je připravena písečná pláž s postupným vstupem do moře, kde na každý apartmán čeká slunečník a dvě lehátka.

Komplex myslí i na vaše praktické potřeby – poskytuje parkovací místo na auto ke každému apartmánu a společnou prádelnu, výtah je samozřejmostí. Pro ty, kteří by rádi vzali na dovolenou svého malého čtyřnohého přítele, je to umožněno vždy po předchozí dohodě a za poplatek. A pokud cestujete s malými dětmi, postýlku pro nejmenší (do 3 let) je možné zarezervovat za platbu v symbolické výši.

Další fotky
Residence Torre Panorama 1 Residence Torre Panorama 2 Residence Torre Panorama 3 Residence Torre Panorama 4 Residence Torre Panorama 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
11 232 Kč