Apartmány Lyons Nord A Sud

Poskytněte si pohodlí v prostorných klimatizovaných apartmánech, jež jsou situovány v čtyřpatrovém komplexu Apartmány Lyons Nord e Sud. Tento komplex se pyšní svou ideální polohou blízko centra a pouhých 100 metrů od nádherné písečné pláže. Pro Vaše pohodlí tu najdete obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, dvě ložnice, jednu s manželskou postelí a druhou se dvěma samostatnými lůžky. A proč nezačít den snídaní na balkonu s bočním výhledem na moře?

V okolí Apartmánů Lyons Nord e Sud naleznete vše potřebné pro dokonalou dovolenou, včetně restaurací, barů, obchodů a supermarketů. Pokud toužíte po aktivním vyžití, můžete se vydat na cyklostezku, zahrát si minigolf nebo tenis, a dokonce si zapůjčit tandem nebo skútr a prozkoumat živé letovisko Bibione. Stravování je na vlastní režii, takže si můžete vychutnat jak místní speciality v okolních zařízeních, tak i vaření ve vybaveném kuchyňském koutu.

Pláž nabízí nejen písek a pozvolný vstup do moře ideální pro rodiny s dětmi, ale i různé atrakce a hřiště, které jistě ocení vaši malí dobrodruzi. Součástí pobytu je i plážový servis, zahrnující slunečník a lehátka.

Další fotky
Apartmány Lyons Nord A Sud 1 Apartmány Lyons Nord A Sud 2 Apartmány Lyons Nord A Sud 3 Apartmány Lyons Nord A Sud 4 Apartmány Lyons Nord A Sud 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
5 180 Kč