Residence Selene

Hledáte zajímavé místo pro svou letní dovolenou? Bibione Spiaggia vás pozve do centra prázdninového městečka, kde se mísí tradiční ruch s neodolatelným kouzlem italské přímořské atmosféry. Představte si procházky po obchodních uličkách se širokou nabídkou pizzerií, kaváren a obchůdků. Ubytování je zde různorodé – od exkluzivních hotelů u pláže po klidnější rodinná rezidenční villaggia s bazény. A pokud byste rádi vyrazili za poznáním, můžete se připojit k organizovaným výletům do Benátek. Navíc v letních měsících vám na pláži bude k dispozici péče pediatra a dermatologa.

Pokud se vám líbí myšlenka ubytování ve víceúrovňovém apartmánovém komplexu nabízejícím pohodlí a soukromí, Villaggio Selene je právě pro vás. Tento klidný resort se nachází ve vyhledávané části Bibione a nabízí řadu vymožeností pro pohodlný pobyt. Mimo jiné zde najdete dospělý bazén i dětské brouzdaliště, takže příjemné letní osvěžení na vás čeká doslova za rohem. Každý apartmán disponuje vlastním parkovištěm určeným pro hosty.

V ubytovací jednotce, typu A trilo 6, si můžete vychutnat prostor rozložený na dvou podlažích, která jsou spojená vnitřním schodištěm. V přízemí najdete útulný obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňský kout, což je ideální pro společné chvíle s rodinou či přáteli. První patro je pak vyhrazeno ke spánku v ložnici s manželskou postelí. Komfort doplňují dvě koupelny, klimatizace na vyžádání a nechybí ani další běžné spotřebiče. Klidné chvíle nabídne také prostorná terasa, kam můžete zamířit za odpočinkem, ať již ráno u snídaně, nebo večer se sklenkou vína pod hvězdami.

Další fotky
Residence Selene 1
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
14 050 Kč