Vila Aceri

Přemýšlíte o dovolené, kde byste načerpali novou energii a užili si klidného prostředí? Bibione Pineda, západní část populárního italského letoviska, je známá svými piniovými háji a nabízí ideální útočiště pro ty, kteří hledají klid a relaxaci. Prohlubte svůj zážitek tím, že se ubytujete v jedné z pohodlných vil či apartmánů, které jsou sice umístěny v poklidné lokalitě, ale přitom blízko všech služeb a zábavy v centru Bibione, dostupného i veřejnou dopravou. A navíc, pokud máte opravdu rádi vodu, jistě oceníte turistický přístav Porto Baseleghe, který leží na druhém konci poloostrova.

Hledáte-li konkrétní místo pro svůj pobyt, pak je tou pravou volbou Villa Degli Aceri ve středu Bibione Pineda. Varianty ubytování, které najdete v této vilové rezidenci, zahrnuje vše, co potřebujete pro komfortní dovolenou: soukromé sociální zařízení, televizi se satelitním příjmem, klimatizaci, pračku a nechybí ani oplocenou zahrádku pro vaše chvíle odpočinku, a parkovací místo pro váš automobil. Vše je situováno pouhých 350 metrů od pláže, což zajišťuje snadný přístup k moři.

Pro rodiny s dětmi Villa Degli Aceri nabízí možnost zapůjčení dětské židličky, aby se malí hosté cítili stejně pohodlně jako dospělí. Co se týče konkrétního ubytování, můžete využít apartmán s kapacitou až pro šest osob, který obsahuje tři ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a samozřejmě i soukromou zahradu s oplocením. Tato rezidence vám umožní vybrat si datum příjezdu podle vašich potřeb mimo hlavní sezónu a nabízí flexibilitu pobytu, která se během vrcholné letní sezóny mění na tradiční týdenní cykly.

Další fotky
Vila Aceri 1 Vila Aceri 2 Vila Aceri 3 Vila Aceri 4 Vila Aceri 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
18 315 Kč