Apartmány Erica

Užijte si dovolenou v klidném prostředí přímo v srdci letoviska Bibione Lido del Sole, kde na vás čekají komfortně zařízené apartmány Erica. Tato oáza relaxace se nachází doslova jen pár kroků od zlaté písčité pláže. Čeká vás procházka dlouhá pouhých 150 metrů. Navíc platí pravidlo, že každý host zde najde připravený plážový servis v podobě jednoho slunečníku a dvou lehátkek pro bezstarostné slunění.

Ubytování nabízí širokou paletu různých variant, od útulných apartmánů s kapacitou až pro pět osob, vybavených kuchyňským koutem, rozkládací pohovkou, a palandou, až po prostornější varianty pro šest lidí s extra ložnicemi. Každý apartmán je plně vybaven moderními potřebami jako televizor, sejf, mikrovlnná trouba, kávovar a samozřejmostí je i klimatizace. Symbolem komfortu je také soukromý balkon, kde můžete relaxovat ve večerních hodinách.

To nejlepší na vás čeká venku. Můžete si totiž dopřát osvěžení ve společném bazénu s oddělenou zónou pro děti. Sportovní nadšenci jistě ocení tenisové kurty hned u pláže nebo si mohou pronajmout kolo a vydat se na průzkum okolí. A pokud máte chuť na trochu dobrodružství, trajekt vás přepraví za symbolické poplatky přes řeku Tagliamento do nedalekého Lignana. Dovolená právě zde slibuje skvělou kombinaci relaxace, sportu a zábavy pro celou rodinu.

Další fotky
Apartmány Erica 1 Apartmány Erica 2
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
16 240 Kč