Rezidence Al Mare

Rušnější část letoviska Bibione Spiaggia je ideální volbou pro ty, kteří hledají rozmanité možnosti zábavy a odpočinku. Toto centrum prázdninového života je protkané obchůdky, restauracemi a pizzeriemi, ve kterých si můžete vychutnat místní kulinářské speciality. Pro rodiny s dětmi jsou zde navíc připraveny ubytovací komplexové s bazény, i klidnější místa, která jsou trochu dál od moře. Na ně vás zaveze bezplatný minibus. Jestliže hledáte zábavu pro celou rodinu, nezapomeňte navštívit nedaleký lunapark, který nabízí široké spektrum atrakcí.

Residence Al Mare má výbornou polohu, je situovaná jen kousek od pláže a současně nedaleko centra letoviska. Ubytování zde poskytuje všechny potřebné vybavení, včetně televize, pračky a také balkonu, kde můžete relaxovat ve večerních hodinách. Klimatizace je k dispozici za poplatek a zajistí příjemný pobyt i během těch nejteplejších dní. Pro každý apartmán je vyhrazeno kryté parkovací místo, takže se nemusíte starat o bezpečnost svého vozidla.

Pro ty, kteří chtějí mít slunce a moře doslova na dosah ruky, je Residence Al Mare skvělou volbou. Ubytování je totiž vzdáleno pouhých 120 metrů od pláže. Navíc to budete mít jen krátkou procházku od centra plného obchodů, kde můžete nakoupit suvenýry či běžné každodenní potřeby. Dokonce i milovníci psů ocení blízkost psí pláže. Pokud byste měli jakékoli dotazy během vaší dovolené, kancelář je umístěna pouze 210 metrů od rezidence.

Další fotky
Rezidence Al Mare 1 Rezidence Al Mare 2 Rezidence Al Mare 3 Rezidence Al Mare 4 Rezidence Al Mare 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 170 Kč