Rezidence Cinzia

Představte si relaxaci a zábavu v srdci živého letoviska Bibione Spiaggia, kde městečko ožívá typickou prázdninovou atmosférou. Toto místo je ideální pro návštěvu rodiny i party přátel, nabízí bohatý výběr v ohledu gastronomie, od restaurací a pizzerií po útulné kavárny a bary. Pro rodiny s dětmi jsou zde k dispozici villagia s bazény, které přinášejí klidnější prostředí. Zatímco pro ty, kdo hledají pobyt blíže k moři, jsou zde kvalitní hotely a apartmány přímo na pláži. Bezplatný minibus zajišťuje pohodlný přesun k vodě z ubytování ve větší vzdálenosti.

Rezidence Cinzia, položený jen krůček od hlavní obchodní třídy plné rozmanitých obchůdků, poskytuje pohodlné ubytování s přístupem k nákupům i zábavě pro bezstarostnou dovolenou. Apartmány jsou jednoduše, ale účelně vybaveny, nabízejí privátní sociální zázemí, televizi, klimatizaci a trezor, stejně tak balkon nebo terasu pro odpočinkové chvíle na čerstvém vzduchu. Navíc máte k dispozici jak krytá, tak nekrytá parkovací místa.

Pokud hledáte ubytování v centru všeho dění, toto místo je pro vás tím pravým. Pláž je totiž vzdálena pouhých 200 metrů. Rezidence Cinzia je perfektní volbou pro ty, kteří touží strávit dovolenou v rušném prostředí, avšak s pocitem domácí pohody. Dostupné apartmány jsou různých typů a velikostí, od jednopokojových po třípokojové, a jsou tedy vhodné pro různý počet hostů, takže si zde najde to svoje opravdu každý.

Další fotky
Rezidence Cinzia 1 Rezidence Cinzia 2 Rezidence Cinzia 3 Rezidence Cinzia 4 Rezidence Cinzia 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 630 Kč