Residence Carina

Představujeme Vám tip na dovolenou v idylickém letovisku Bibione Lido dei Pini, kde si můžete vychutnat procházky k historickému majáku nebo prozkoumat nedotčenou přírodu v okolí. Pro milovníky psů je tu navíc speciální pláž Spiaggia di Pluto. Pokud toužíte po poznávání italské kultury, přidejte se k organizovaným výletům do Benátek. A pro rodiny s dětmi je zajímavým bonusem přítomnost pediatra a dermatologa přímo na pláži v hlavní sezóně.

Nechte se okouzlit pohodlím pobytu v rezidenci Carina Sud, situované blízko obchodů a jen kousek od zlatavé bibionské pláže. Ubytování nabízí apartmány s veškerým komfortem, včetně sociálního zařízení, a většina také disponuje klimatizací a televizí. Některé mezonetové apartmány jsou umístěné v nejvyšších patrech a mají terasy, odkud se nabízí částečný výhled na moře.

Poskytované služby v objektu zahrnují výtah a krytá parkovací místa. Pro nejmenší hosty je možné po dohodě zajistit dětskou židličku. Nabízené apartmány jsou různých typů a velikostí, od těch jednoduchých až po vícepokojové, splňující potřeby různých skupin cestovatelů. Přijdete si tedy na své, ať už cestujete sami, jako pár, rodina s dětmi, či jako skupina přátel. Objekt se pyšní klidnou polohou přímo u pláže, umožňující návštěvníkům bezprostřední přístup k moři bez nutnosti přecházení silnice.

Další fotky
Residence Carina 1 Residence Carina 2 Residence Carina 3 Residence Carina 4 Residence Carina 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
13 605 Kč